Rollebaseret område
Gå til hovedindhold
Forside
Søgning
Om Scanvik
Kontakt
  
Forside > Om Scanvik > Om Scanvik  

Om Scanvik

OM SCANVIK:
Vi har i mere end 40 år arbejdet med import/eksport af bøger og landkort. Vi er leverandør til danske boghandlere, biblioteker, firmaer og uddannelsesinstitutioner. Firmaet består af 2 afdelinger:
NORDISK AFDELING / SPROGKURSER:
Nordisk afdeling blev oprindelig startet i 1967 som Svensk Norsk Bogimport A/S. Vi har derfor en mangeårig erfaring som importør af nordiske bøger og et vidt forgrenet kontaktnet til forlag i Sverige, Norge, Finland og Island. Vi har en omfattende afdeling med sprogkurser til alverdens sprog på både CD-ROM og CD.

Vi er desuden forhandler af postkort, spil, puslespil, tøjdukker m.m. med motiver primært fra svenske børnebøger. Endelig er vi importør af den norske BBB-reol af massivt fyrretræ.
INTERNATIONAL AFDELING:
International afdeling har eksisteret siden 1981 som importør og agent på rejsebogsmarkedet. Vi lagerfører ca. 5000 forskellige landkort og rejseguider fra mere end 23 forskellige forlag, f.eks. Lonely Planet, Michelin, Rough Guides, Moon, Bradt, Rand McNally, ADAC, ITM, Borch og mange flere. Vi skaffer gerne alle andre slags bøger end vort speciale fra bl.a. USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Italien samt Spanien. Vi er desuden forhandler af kalendere fra det tyske kunstforlag Weingarten.
VORES WEBSHOP:
Vores webshop indeholder et stort udvalg af vore varer. Under menupunktet ”søgning” kan du søge efter varerne, hvis du ønsker en vejledning til anvendelsen kan du finde den her

Finder du ikke hvad du søger, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktside, vi vil da hurtigst muligt vende tilbage med svar.

Vi står gerne til rådighed via vores kontaktside eller telefon 33 14 26 66 (hverdage mellem kl. 09-16) hvis du skulle have spørgsmål til ovenstående.

Scanvik kan ikke gøres ansvarlig for fejl og mangler i indholdet på scanvik.dk, medmindre andet følger af dansk rets almindelige love og regler.

Venlig hilsen
Scanvik A/S