Emil

Nordiske børnebogsfigurer
som legetøj


Se vores sortiment på:
nordisklegetoej.dk
Kortoversigter

Kortoversigter


Download en oversigt over vores detailkort (PDF)

Vi har i mere end 50 år arbejdet med import/eksport af bøger og landkort. Vi er leverandør til danske boghandlere, biblioteker, firmaer og uddannelsesinstitutioner. Firmaet består af 2 afdelinger:

Nordisk afdeling:

Nordisk afdeling blev oprindelig startet i 1967 som Svensk Norsk Bogimport A/S. Vi har derfor en mangeårig erfaring som importør af nordiske bøger og et vidt forgrenet kontaktnet til forlag i Sverige, Norge, Finland og Island. Vi har også en omfattende afdeling med sprogkurser til alverdens sprog på både CD-ROM og CD.

Vi er desuden forhandler af postkort, spil, puslespil, tøjdukker m.m. med motiver primært fra svenske børnebøger - som sælges på webstedet nordisklegetoej.dk. Endelig er vi importør af den norske BBB-reol af massivt fyrretræ - som sælges på webstedet bbb-reolen.dk.

International afdeling:

International afdeling har eksisteret siden 1981 som importør og agent på rejsebogsmarkedet. Vi lagerfører ca. 5000 forskellige landkort og rejseguider fra mere end 23 forskellige forlag, f.eks. Lonely Planet, Michelin, Rough Guides, Moon, Bradt, Rand McNally, ADAC, ITM, Borch og mange flere.

Vi skaffer gerne alle andre slags bøger end vort speciale fra bl.a. USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Italien samt Spanien. Vi er desuden forhandler af kalendere fra det tyske kunstforlag Weingarten.

Vores webshop:

Vores webshop indeholder et stort udvalg af vore varer. Finder du ikke hvad du søger, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktside, vi vil da hurtigst muligt vende tilbage med svar.

Vi står også gerne til rådighed pr. telefon 33 14 26 66 (hverdage mellem kl. 08-17), hvis du skulle have spørgsmål til ovenstående.

Venlig hilsen
Scanvik ApS


Scanvik kan ikke gøres ansvarlig for fejl og mangler i indholdet på scanvik.dk,
medmindre andet følger af dansk rets almindelige love og regler.


}